Behandling af diskusprolaps​

Professionel behandling af diskusprolaps

Har du brug for hjælp til behandling af diskusprolaps? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Kiropraktisk Klinik kan vi hjælpe dig, så du slipper for dine smerter. Vi holder til i Vejle, men har også mange patienter fra Fredericia, Kolding og omegn.

Oplever du smerter i nakken, ryggen, lænden eller andet, er vi de rette at kontakte – uanset om det er akut eller ej. Hos os vil du blive udredt af en af vores dygtige kiropraktorer. Læs mere om diskusprolaps i denne brochure.

Ved nyligt opstået prolaps er der mulighed for et prolapsforløb (prolapspakken) i samråd med egen læge – og med forhøjet tilskud.

Mange forskellige former for diskusprolaps

Når vi skal udføre behandling af diskusprolaps, skal vi først udrede, hvilken form for diskusprolaps, der er tale om. Vi finder altid den bedst mulige behandling til dig, så du kan komme af med dine diskusprolaps-smerter så hurtigt som muligt.

Det kan f.eks. være:

  • Diskusprolaps i nakken
  • Diskusprolaps i lænden
  • Diskusprolaps i ryggen
  • Revne i diskus

Bestil tid til behandling af diskusprolaps her

Oplever du smerter, og har du brug for professionel hjælp til behandling af diskusprolaps? Så skal du ikke tøve med at kontakte os med det samme. Vi er eksperter på området og kan helt sikkert hjælpe dig af med dine smerter, så du hurtigt kan fortsætte med hverdagen igen. Kontakt os på telefon 75 83 36 22 for at høre mere om behandlingen eller booke en tid.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik I/S

​Vestergade 13, 1. tv.

7100 Vejle

Tlf.: +45 7583 3622

​E-mail: kiro13@mail.dk

Se vores cookiepolitik

​Om klinikken

Klinikken er bl.a. kendt for børne behandling og vi har én af Danmarks største børneklinikker. Klinikken har i mange år fungeret som praktik- og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

Vi er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Åbningstider

Klinikken har åbent for patienter:

​Mandag – fredag: 08.00 - 17.30.

Middagslukket alle dage 12.30 - 13.30.

Er du ny patient bedes du kontakte os for at booke en behandling.

© Kiropraktisk Klinik I/S. CVR-nummer: 73921813