Behandling af kolik symptomer hos spædbørn

Har dit barn brug for en blid og professionel kiropraktor til behandling af kolik? Hos Kiropraktisk Klinik hjælper vi spædbørn med kolik. Vi er særligt kendte for vores behandlinger af børn, og vi er stolte af at kunne sige, at vi har en af landets største klinikker til børn og spædbørn. Vi holder til i Vejle, men har også mange patienter fra Fredericia, Kolding og omegn.

Når det gælder behandling af babyer, opfordrer vi til, at man tager en anden voksen med til den første konsultation, så der er mulighed for at dele oplysninger med en anden. Herudover anbefaler vi, at du enten medbringer en dyne, et tæppe eller en tøjble, så dit barn har noget blødt og rart at ligge på.

Vi er eksperter inden for behandling af kolik

Vi tager naturligvis helt særlige hensyn, når vi har med et spædbarn eller en baby at gøre, såsom at give ekstra blid behandling og inddrage dig som forælder. 

På den måde er dit barn garanteret en så tryg og sikker oplevelse som overhovedet muligt, hvilket også skaber tryghed for dig som forælder. 

Vi gør desuden opmærksom på, at vi har klude og bleer i alle størrelser i klinikken, ligesom at vi har fine puslefaciliteter på vores toilet.

OBS: Det er vigtigt at understrege, at kolik ikke er en diagnose - nærmere et symptombillede. 

Læs mere her om kolik og kranieskævhed.

Kontakt os og hør mere eller bestil tid

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan behandle dit barn, eller ønsker du at bestille en tid til behandling af kolik, skal du bare ringe på telefon 75 83 36 22.

Vi gør desuden opmærksom på, at vi er medlem af både Sygeforsikring Danmark og Dansk Kiropraktor Forening, så du kan modtage tilskud til behandlingen.​

​Medlem af Dansk Kiropraktor Forening - din tryghed

KIROPRAKTISK KLINIK I/S er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Dette sikrer dig, at du altid får en professionel behandling på vores klinik. Læs mere her.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 23 anmeldelser fra Facebook og Google​

KIROPRAKTISK KLINIK I/S

​Vestergade 13, 1. tv., 7100 Vejle - Tlf.: 75 83 36 22 - Weekendvagten Tlf.: 70 20 36 34

  Send email 

 CVR: 73921813

Åbningstider mandag til fredag fra 8.00-17.30.
Middagslukning fra 12.30 til 13.30.