Behandling​ af kolik

Behandling af kolik symptomer hos spædbørn

Har dit barn brug for en blid og professionel kiropraktor til behandling af kolik? Hos Kiropraktisk Klinik hjælper vi spædbørn med kolik. Vi er særligt kendte for vores behandlinger af børn, og vi er stolte af at kunne sige, at vi har en af landets største klinikker til børn og spædbørn. Vi holder til i Vejle, men har også mange patienter fra Fredericia, Kolding og omegn.

Når det gælder behandling af babyer, opfordrer vi til, at man tager en anden voksen med til den første konsultation, så der er mulighed for at dele oplysninger med en anden. Herudover anbefaler vi, at du enten medbringer en dyne, et tæppe eller en tøjble, så dit barn har noget blødt og rart at ligge på.

Vi er eksperter inden for behandling af kolik

Vi tager naturligvis helt særlige hensyn, når vi har med et spædbarn eller en baby at gøre, såsom at give ekstra blid behandling og inddrage dig som forælder. På den måde er dit barn garanteret en så tryg og sikker oplevelse som overhovedet muligt, hvilket også skaber tryghed for dig som forælder.

Vi gør desuden opmærksom på, at vi har klude og bleer i alle størrelser i klinikken, ligesom at vi har fine puslefaciliteter på vores toilet.

OBS: Det er vigtigt at understrege, at kolik ikke er en diagnose - nærmere et symptombillede. Læs mere her om kolik og kranieskævhed.

Kontakt os og hør mere eller bestil tid

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan behandle dit barn, eller ønsker du at bestille en tid til behandling af kolik, skal du bare ringe på telefon 7583 3622. Vi gør desuden opmærksom på, at vi er medlem af både Sygeforsikring Danmark og Dansk Kiropraktor Forening, så du kan modtage tilskud til behandlingen.​

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik I/S

​Vestergade 13, 1. tv.

7100 Vejle

Tlf.: +45 7583 3622

​E-mail: kiro13@mail.dk

Se vores cookiepolitik

​Om klinikken

Klinikken er bl.a. kendt for børne behandling og vi har én af Danmarks største børneklinikker. Klinikken har i mange år fungeret som praktik- og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

Vi er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Åbningstider

Klinikken har åbent for patienter:

​Mandag – fredag: 08.00 - 17.30.

Middagslukket alle dage 12.30 - 13.30.

Er du ny patient bedes du kontakte os for at booke en behandling.

© Kiropraktisk Klinik I/S. CVR-nummer: 73921813