Sportsskader​

Sports - og fritidsskader

Om vores patient er kommet til skade i forbindelse med havearbejde / sport / fitness / fodbold / håndbold / tennis / badminton. Som amatør- eller eliteidrætsudøver, så ligger vores opgave i, at få patienten tilbage til ”normal-tilstand”, så hurtigt, forsvarligt og effektivt som muligt.

Reaktion og helbredelse afhænger naturligvis af skadens omfang

​Ofte oplever patienten umiddelbar lindring ved udelukkende at benytte kiropraktisk behandling af det tilskadekomne område(f.eks. skulder, albue, håndled, ankel, knæ, hofte...)

Andre gange supplerer vi behandlingen med laser-terapi, bløddelsbehandling og i nogle tilfælde benyttes der dry needling ( en form for akupunktur). Ofte har pt. brug for genoptræning. I nogle tilfælde kan man nøjes med vores instruktion af hjemme-øvelser. Bliver der brug for massiv genoptræning, har vi et netværk af gode behandlere, vi kan henvise til.​

Læs mere om vores klinik her og mød vores medarbejdere her.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik I/S

​Vestergade 13, 1. tv.

7100 Vejle

Tlf.: +45 7583 3622

​E-mail: kiro13@mail.dk

Se vores cookiepolitik

​Om klinikken

Klinikken er bl.a. kendt for børne behandling og vi har én af Danmarks største børneklinikker. Klinikken har i mange år fungeret som praktik- og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

Vi er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Åbningstider

Klinikken har åbent for patienter:

​Mandag – fredag: 08.00 - 17.30.

Middagslukket alle dage 12.30 - 13.30.

Er du ny patient bedes du kontakte os for at booke en behandling.

© Kiropraktisk Klinik I/S. CVR-nummer: 73921813