Rygbehandling

God og effektiv hold i ryggen-behandling​

Døjer du med hold i ryggen? Og leder du efter et sted, der kan hjælpe dig? Så behøver du ikke at lede længere. Her hos Kiropraktisk Klinik er vi eksperter i hold i ryggen-behandling og står klar til at hjælpe dig af med smerterne.

Vi er beliggende i Vejle, men har også mange patienter fra Kolding, Fredericia og omegn. Når du kommer forbi os, vil du blive udredt af en af vores uddannede kiropraktorer, så problemet kan lokaliseres. Vi er desuden medlem af både Sygeforsikring Danmark og Dansk Kiropraktor Forening, så du kan få tilskud til din hold i ryggen behandling.​

Hvordan foregår hold i ryggen-behandling?

Der er mange mennesker, der går rundt med alvorlige rygsmerter, men som ikke ved, hvad de skal gøre ved det. Er det tilfældet hos dig, bør du kontakte os, da vi som professionel kiropraktor har den nødvendige viden til at hjælpe dig af med smerterne.

En kiropraktisk behandling af hold i ryggen foregår ved, at vi løsner fastlåste led med hurtige bevægelser, og vi sørger naturligvis for at tilpasse behandlingen til din fysik og alder. På den måde går vi ind og genskaber den normale funktion af din krops muskler og led.

Kontakt os hvis du oplever smerter i ryggen

Har du fået akut hold i ryggen? Og føler du, at du har prøvet alt? F.eks. varme, strækøvelser og ro? Så kan vi højst sandsynligt hjælpe dig! Hold i ryggen behandling er nemlig et af vores ekspertise-områder. Ring til os på telefon +45 7583 3622 for at høre mere om behandlingen eller booke en tid.​

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik I/S

​Vestergade 13, 1. tv.

7100 Vejle

Tlf.: +45 7583 3622

​E-mail: kiro13@mail.dk

Se vores cookiepolitik

​Om klinikken

Klinikken er bl.a. kendt for børne behandling og vi har én af Danmarks største børneklinikker. Klinikken har i mange år fungeret som praktik- og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

Vi er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Åbningstider

Klinikken har åbent for patienter:

​Mandag – fredag: 08.00 - 17.30.

Middagslukket alle dage 12.30 - 13.30.

Er du ny patient bedes du kontakte os for at booke en behandling.

© Kiropraktisk Klinik I/S. CVR-nummer: 73921813