God og effektiv hold i ryggen-behandling​

Døjer du med hold i ryggen? Og leder du efter et sted, der kan hjælpe dig? Så behøver du ikke at lede længere. Her hos Kiropraktisk Klinik er vi eksperter i hold i ryggen-behandling og står klar til at hjælpe dig af med smerterne.

Vi er beliggende i Vejle, men har også mange patienter fra Kolding, Fredericia og omegn. Når du kommer forbi os, vil du blive udredt af en af vores uddannede kiropraktorer, så problemet kan lokaliseres. 

Vi er desuden medlem af både Sygeforsikring Danmark og Dansk Kiropraktor Forening, så du kan få tilskud til din hold i ryggen behandling.​

Hvordan foregår hold i ryggen-behandling?

Der er mange mennesker, der går rundt med alvorlige rygsmerter, men som ikke ved, hvad de skal gøre ved det. Er det tilfældet hos dig, bør du kontakte os, da vi som professionel kiropraktor har den nødvendige viden til at hjælpe dig af med smerterne.

En kiropraktisk behandling af hold i ryggen foregår ved, at vi løsner fastlåste led med hurtige bevægelser, og vi sørger naturligvis for at tilpasse behandlingen til din fysik og alder. På den måde går vi ind og genskaber den normale funktion af din krops muskler og led.

Kontakt os hvis du oplever smerter i ryggen

Har du fået akut hold i ryggen? Og føler du, at du har prøvet alt? F.eks. varme, strækøvelser og ro? Så kan vi højst sandsynligt hjælpe dig! Hold i ryggen behandling er nemlig et af vores ekspertise-områder. Ring til os på telefon 75 83 36 22 for at høre mere om behandlingen eller booke en tid.​

​Medlem af Dansk Kiropraktor Forening - din tryghed

KIROPRAKTISK KLINIK I/S er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Dette sikrer dig, at du altid får en professionel behandling på vores klinik. Læs mere her.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 23 anmeldelser fra Facebook og Google​

KIROPRAKTISK KLINIK I/S

​Vestergade 13, 1. tv., 7100 Vejle - Tlf.: 75 83 36 22 - Weekendvagten Tlf.: 70 20 36 34

  Send email 

 CVR: 73921813

Åbningstider mandag til fredag fra 8.00-17.30.
Middagslukning fra 12.30 til 13.30.