Behandling af babyer​

Kiropraktor til spædbørn og børn i alle aldre

Søger du en kiropraktor til dit spædbarn, og bor du nær Vejle, Fredericia eller Kolding? Så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi hos Kiropraktisk Klinik har en Danmarks største klinikker med kiropraktisk behandling til børn i alle aldre.

Har dit barn smerter i enten nakke eller ryg, bør du kontakte os med det samme. Husk at du kan modtage tilskud fra Sygeforsikring Danmark, som vi er medlem af, ligesom at vi er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Vi giver en tryg oplevelse som kiropraktor til spædbørn

En kiropraktisk behandling til børn foregår hos os ved, at du som forældre er med inde til selve behandlingen, og begge forældre er naturligvis mere end velkomne. Det vigtigste er nemlig, at barnet er trygt under hele konsultationen. Vi sørger herudover for at være ekstra blide i behandlingen, hvorfor dit barn ikke på nogen måde vil føle, at det er ubehageligt.

Hvor mange kiropraktor-behandlinger spædbarn eller børn har brug for, er meget individuelt fra barn til barn, men normalt kræver det omkring 2-5 behandlinger, før dit barn ikke oplever smerter i hverken muskler eller led. Vi beder desuden om, at du medbringer enten dyne, tæppe eller tøjble ved konsultationen, så dit barn har noget blødt at ligge på.

Kontakt os og hør mere eller bestil en tid

En kiropraktor-behandling til spædbørn kan ikke sammenlignes med en almindelig behandling til voksne. Vi sørger naturligvis for, at dit barn får en så god oplevelse som muligt og føler sig tryg fra start til slut. Har du lyst til at høre mere om vores behandlinger til børn, herunder behandling af kolik, eller ønsker du at bestille en tid til behandling af dit spædbarn, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 75 83 36 22.

Har du brug for at komme i kontakt med os i weekenden eller på helligdage, kan du modtage kiropraktisk vejledning og råd hos kiropraktorvagtordningen, som vi er tilmeldt hos. Du vil dog blive opkrævet et tillæg, hvis der er brug for behandling på disse tidspunkter.

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik I/S

​Vestergade 13, 1. tv.

7100 Vejle

Tlf.: +45 7583 3622

​E-mail: kiro13@mail.dk

Se vores cookiepolitik

​Om klinikken

Klinikken er bl.a. kendt for børne behandling og vi har én af Danmarks største børneklinikker. Klinikken har i mange år fungeret som praktik- og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

Vi er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Åbningstider

Klinikken har åbent for patienter:

​Mandag – fredag: 08.00 - 17.30.

Middagslukket alle dage 12.30 - 13.30.

Er du ny patient bedes du kontakte os for at booke en behandling.

© Kiropraktisk Klinik I/S. CVR-nummer: 73921813