Klinikkens historie​

Klinikken blev grundlagt i 1984 af Steen Melgaard Larsen og Ingeborg Graae Rasmussen. Begge uddannede på Palmer College of Chiropractic i Iowa U.S.A. Dørene åbnede den 17. jan 1984, og vi havde én patient. Siden dengang har ringene bredt sig i vandet, og i dag har vi over 30.000 registrerede patienter i vores kartotek.

Klinikken er bla. kendt for børne behandling,- og vi kan med stor glæde notere, at vi har én af Danmarks største børneklinikker.

Klinikken har i mange år fungeret som praktik- og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

Samarbejdspartnere​

Klinikken har et udvidet og til stadighed udbygget samarbejde med byens og oplandets praktiserende læger og fysioterapeuter, og har i det hele taget med årene fået et godt og solidt netværk af dygtige behandlere både i og udenfor det etablerede behandlersystem - til gavn og tryghed for både patienter og os.

Ligeledes har vi flere former for samarbejde med Rygcenter Syddanmark i Middelfart og Give.

Røntgen

  • ​Klinikken har eget digital-røntgen anlæg.
  • ​Der er ingen ventetid på røntgen undersøgelse hos os.
  • ​Røntgen undersøgelser er tilskudsberettiget fra den offentlige sygesikring og sygeforsikringen ”danmark”

MR scanning

Klinikken har henvisnings mulighed til MR scanning på privat klinikker/hospitaler over hele landet. Og vi har ligeledes henvisnings mulighed til Rygcenter Middelfart og Give og Vejle Sygehus..

Der foretages forundersøgelse af kiropraktoren, og findes der indikation for MR scanning laves en henvisning. Resultatet returneres til kiropraktoren og eller egen læge (efter aftale) efter få dage, og resultatet gennemgås med patienten.

​Medlem af Dansk Kiropraktor Forening - din tryghed

KIROPRAKTISK KLINIK I/S er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Dette sikrer dig, at du altid får en professionel behandling på vores klinik. Læs mere her.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 23 anmeldelser fra Facebook og Google​

KIROPRAKTISK KLINIK I/S

​Vestergade 13, 1. tv., 7100 Vejle - Tlf.: 75 83 36 22 - Weekendvagten Tlf.: 70 20 36 34

  Send email 

 CVR: 73921813

Åbningstider mandag til fredag fra 8.00-17.30.
Middagslukning fra 12.30 til 13.30.