Kiropraktik​

Kiropraktik

Som kiropraktor arbejder vi med at behandle smerter og funktionsforstyrrelser i både led og muskler ved hjælp af diagnosticering, manipulation, træningsterapi og generel vejledning inden for en sund livsstil. For at blive kiropraktor skal man læse en 5-årig kandidatuddannelse på universitetet fulgt af 1 år i turnus. Det er en uddannelse, der gør kiropraktoren ekspert i at diagnosticere sygdomme og lidelser i muskler og led.

​Hvordan foregår den første konsultation?

Ved første konsultation optager kiropraktoren en anamnese / patientens sygehistorie. Oplysningerne skal hjælpe kiropraktoren med at lokalisere problemet, og afgøre hvilke undersøgelser der skal udføres.

Den fysiske undersøgelse kan bestå af en gang- og holdningsanalyse, neurologiske og ortopædiske undersøgelser, i visse tilfælde: måling af blodtryk og puls og funktionsundersøgelse af kroppens muskler og led.

Hvis røntgen undersøgelse ikke foreligger andetsteds fra, og kiropraktoren skønner røntgen us. nødvendig, vil denne blive foretaget.

Diagnose

​Når anamnesen /sygehistorien og de fysiologiske undersøgelser er foretaget, fastslås problemets karakter og omfang, og der stilles en diagnose. Ud fra denne laver kiropraktoren en behandlingsplan.

​Hvis det viser sig, at problemet ligger udenfor kiropraktorens behandlingsområde, sørger vi for, i samråd med egen læge, at der iværksættes yderligere undersøgelse og eller behandling.​​

Kontakt os

Kiropraktisk Klinik I/S

​Vestergade 13, 1. tv.

7100 Vejle

Tlf.: +45 7583 3622

​E-mail: kiro13@mail.dk

Se vores cookiepolitik

​Om klinikken

Klinikken er bl.a. kendt for børne behandling og vi har én af Danmarks største børneklinikker. Klinikken har i mange år fungeret som praktik- og uddannelsessted for kiropraktorstuderende fra Syddansk Universitet.

Vi er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Åbningstider

Klinikken har åbent for patienter:

​Mandag – fredag: 08.00 - 17.30.

Middagslukket alle dage 12.30 - 13.30.

Er du ny patient bedes du kontakte os for at booke en behandling.

© Kiropraktisk Klinik I/S. CVR-nummer: 73921813