Start på kiropraktisk behandling​

Hvordan foregår den første konsultation?

Ved første konsultation optager kiropraktoren en anamnese / patientens sygehistorie. Oplysningerne skal hjælpe kiropraktoren med at lokalisere problemet, og afgøre hvilke undersøgelser der skal udføres.

Den fysiske undersøgelse kan bestå af en gang- og holdningsanalyse, neurologiske og ortopædiske undersøgelser, i visse tilfælde: måling af blodtryk og puls og funktionsundersøgelse af kroppens muskler og led.

Hvis røntgen undersøgelse ikke foreligger andetsteds fra, og kiropraktoren skønner røntgen us. nødvendig, vil denne blive foretaget.

Diagnose

​Når anamnesen /sygehistorien og de fysiologiske undersøgelser er foretaget, fastslås problemets karakter og omfang, og der stilles en diagnose. Ud fra denne laver kiropraktoren en behandlingsplan.

​Hvis det viser sig, at problemet ligger udenfor kiropraktorens behandlingsområde, sørger vi for, i samråd med egen læge, at der iværksættes yderligere undersøgelse og eller behandling.​​

​Medlem af Dansk Kiropraktor Forening - din tryghed

KIROPRAKTISK KLINIK I/S er autoriserede kiropraktorer og er medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Dette sikrer dig, at du altid får en professionel behandling på vores klinik. Læs mere her.

✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 23 anmeldelser fra Facebook og Google​

KIROPRAKTISK KLINIK I/S

​Vestergade 13, 1. tv., 7100 Vejle - Tlf.: 75 83 36 22 - Weekendvagten Tlf.: 70 20 36 34

  Send email 

 CVR: 73921813

Åbningstider mandag til fredag fra 8.00-17.30.
Middagslukning fra 12.30 til 13.30.